неділю, 16 грудня 2012 р.

Вчитися ніколи не пізно


    Вчитися ніколи не пізно. Саме так цьогоріч у Рівному вирішили молоді люди, які є спеціалістами вищого та середнього рівнів управління і скористалися шансом здобути другу вищу освіту за короткий термін.

       За результатами конкурсного відбору 31 особа здобула право отримати другу вищу економічну освіту за рахунок коштів, виділених з державного бюджету. Нагадаємо, що в рамках реалізації загальнодержавної Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива” впродовж 2010-2011 року, навчаючись на заочній формі у Тернопільському національному економічному університеті, а також на базі Рівненського державного аграрного коледжу,  36 представників підприємницьких структур здобули другу вищу економічну освіту за рахунок коштів, виділених з державного бюджету за спеціальністю економіка підприємництва та менеджмент. 
    Слід зазначити, що Рівненська область тоді посіла 2 місце серед семи областей західного регіону України в розрізі квот для вступу представників підприємницьких структур за Програмою “Українська ініціатива”  у 2010 році.
    • Вл. інф.

    Немає коментарів:

    Дописати коментар

    МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

    Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...