пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

У Сарнах на Миколая горів гуртожиток


Через задимлення в гуртожитку № 2 Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету було евакуювало 240 учнів навчального закладу

Як повідомили «Коментарям» у ТУ МНС у Рівненській області, в середу, 19 грудня в 21:44 в пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни надійшло повідомлення про задимлення на першому поверсі гуртожитку № 2 Сарненського педагогічного коледжу Рівненського державного гуманітарного університету.
На місце події було негайно направлено черговий караул рятувальників.Працівники МНС встановили, що дим поширюється з приміщення електрощитової на першому поверсі чотириповерхового гуртожитку. В результаті спалаху сходові марші і вище розташовані поверхи були сильно задимлені. Пожежні в апаратах захисту органів дихання провели евакуацію учнів коледжу. У той же час займання вдалося ліквідувати за допомогою вогнегасників.
В результаті події постраждалих немає, все евакуйовані 240 учнів. Персонал педагогічного коледжу розмістив учнів в поруч розташованому гуртожитку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...