пʼятницю, 22 жовтня 2010 р.

Інструкція для порядного сільського виборця /шутка/

   Ця інструкція пропонує, як не поводитися і що не робити в день голосування./ Хто не бажає, може наплювати, або використати за "прямим"призначенням/.
 
   Виборчі дільниці не повинні влаштовуватись, в банях,саунах, чайних, генделиках і казино. Ці дільниці бажано розмістити у школі, бо ми, дякувати Богу, завдяки таким частим виборам, ходимо до школи частіше,ніж деякі старшокласники.Для чого вивіску "Школа" треба поміняти на "Публічний дім". Дітям роз"яснити, що це дім для публіки, яка голосує.
    Виборці-це ті, кого страшно любить робота, на кому воду возять і кому всі писані закони обов"язкові до виконання. Всілякі там молокососи до 18 років не вважаються виборцями, тож можуть цю інструкцію не виконувати, спокійно в цей день мають право дудлити своє пиво.
   Якщо біля входу, де голосує публіка, вам пропонують гроші за сяке-таке голосування,
то беріть їх не нюхаючі, бо ж, як відомо гроші не пахнуть.
    На виборчу дільницю заходьте згорбившись в три погибелі, щоби всі зрозуміли, що ви несете тягар відповідальності за результати до самого кінця. І якщо ви випадково захватили з собою пляшчину самогонки, але її відібрала у вас міліція, то ви неправі.Адже страшно навіть подумати,скільки неприємностей принесе ця контрабанда п"яним членам з комісії.  А якщо у вас було дві пляшки,то до проблеми могли присмоктатися ще й іноземні спостерігачі разом з дільничним міліціянтом.
     Біля входу у дім, в  якому  голосує публіка, вас повинен зустріти старший член з комісії. Цей старий член зобов"язаний на око визначити, що за виборець перед ним. Якщо виборець хитається , з рота його несе перегаром і він дивується, бачачи себе перед собою члена комісії: "Ого! Так вас тут аж троє! " значить це прибічник багатовладдя, тобто типовий демократ.
   Виборець повинен мати документ, де підтверджено, що він не козел і не свиня якась зальотна. Якщо у декого замість прізвища написано "виборець"- виправленому вірити.
    Член з комісії не має жодного права голосно і конкретно розказувати за кого голосувати. Достатньо показати, де поставити "галочку". Якщо ж виборець тупий, глухий і сліпий -то це надзвичайно мудрий мудрий виборець, бо йому ніякий указ не писаний.
    В кабінці можна перебувати тільки одному і не дай Бог там займатися сексом, випивати і голосно радитись зі своїм найближчим членом з комісії.
    Тих, хто проголосував слід виганяти через задній прохід, тобто через хід навпроти входу, або, як кажуть-чорний хід. Вилітати треба швидко, щоб охорона не встигла вам
дати "пенделя"...
      Рахуючи голоси членам треба знати основне правило арифметики для начальника, яке гласить "2+2= скільки треба". Це правило треба добре завчити, пізніше буде менше проблем та звернень до суду. Брати до уваги, що теперішній розклад карт, пардон- бюлетенів, треба фіксувати на межі 21 /очко/, все,що більше то перебір,повторно перетасувати так, щоб в кого треба обов"язково було очко.
 Доповнення  до інструкції.
      На штанях в Голови повинен бути ремінь, це буде на всяк випадок, як ремінь безпеки.
Бо якщо результати не сподобаються,тому кому потрібно, то тільки ремінь дасть шанс залишитись в штанях і дозволить бути сяким-таким членом, не таким, як дівчина.

   Ця важлива інструкція має бути в кожного члена з комісії не для використання в туалеті, а для роботи.

      Інструкція розроблена кандидатом на посаду Голови великого села на основі типової
наглядної агітації з газети "В.З".
 
В нагрузку,як колись тюльку , додаємо відео http://video.oboz.ua/movie.php?aWQ9Mzk4NTcmdnQ9MA==
або 
http://video.oboz.ua/movie.php?aWQ9Mzk0MzAmdnQ9M



АлМаС

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...