четвер, 11 жовтня 2012 р.

МОЖЕ ХТО З ВАС БАЧИВ!!!

На вечір 14-го жовтня доброї звістки не поступило.
ПІШЛА 4-а ДОБА. ХЛОПЧИКА ПОКИ ЩО НЕ ЗНАЙШЛИ!

Рівненська область: 10-річного хлопчика, який загубився у лісі, досі не знайшли


ДИВИСЬ ВІДЕО

Зниклого у лісі хлопчика вже третю добу шукають на Дубровиччині

Зниклого у лісі хлопчика вже третю добу шукають на Дубровиччині Нині ліс прочісують сотні людей - правоохоронці. зокрема й кінологи з собаками, лісівники, вчителі і звичайні селяни. Сьогодні до пошуків залучили й авіацію. Загалом, обстежили уже 4 тисячі гектарів лісу. Ще у середу 10-річний Володимир пішов із батьками по гриби і загубився.


Володя уже не раз був у цьому лісі з батьками. Позавчора усього на кілька хвилин відставши від рідних хлопчик зник.
4-класника шукають уже третю добу. Ось так, групами по 15 чоловік, метр за метром люди прочісують поліські ліси. У кожній пошукові групі кінолог, лісничий, міліціонер. Найбільше тут селян. Сьогодні до лісу вийшли усі вчителі шкіл з Бродниці, Сварицевичів і Лісового. Попри низьку температуру повітря туман та високу вологість люди не залишають надії знайти Володю живим. Шанси хлопчику дають і медики.
Хлопчик був одягнений у зимову курточку, шапку і взутий в утеплені чобітки. Припиняти пошуки Володі не збираються. Правоохоронці, як того вимагає процедура, вже порушили кримінальну справу.

10 жовтня 2012 року біля 17-ї години від сільського голови Сварицевицької сільської ради Дубровицького району Павла Крупка надійшло повідомлення, що цього ж дня о 13-й годині в лісі під час збирання грибів зник десятирічний Володимир.
На місце події одразу виїхала  слідчо-оперативна група. У ході проведених оперативно-розшукових заходів співробітники  міліції встановили, що Володимир  поїхав разом із батьками гужовою  підводою за грибами до лісу «Добрий  бір», що неподалік села Лісове Дубровицького району. Біля 13-ї години батьки вже вирішили повертатися додому, коли з’ясувалося, що немає сина. Матір Світлана подумала, що дитина із батьком, а той — навпаки.

Для пошуку Володимира було задіяно максимальну  кількість співробітників із числа  Дубровицького райвідділу міліції, а також УМВС України в Рівненській  області та інших підрозділів. До пошуків долучилися також місцеві  жителі та працівники сусідніх лісгоспів. Наразі знайти дитину не вдалося.

Якщо  комусь відома будь-яка інформація щодо ймовірного місцезнаходження десятирічного  Володимира, працівники міліції просять  повідомити за номером телефону «102».

Про це повідомили з СЗГ УМВС України в Рівненській області.

4 коментарі:

  1. Станом на 17:00 13 жовтня не вдалося розшукати 10-річного Володимира з села Сварицевичі Дубровицького району, який зник ще 10 жовтня, коли разом з батьками збирав гриби в урочищі "Добрий бір". На пошуки дитини залучені сили Територіального управління МНС, УМВС, Держприкордонслужби, кінологи з пошуковими собаками, працівники держлісгоспу, місцеве населення, а також легкомоторний літак, що може здійснювати повітряне патрулювання на низькій висоті та гелікоптер. Всього близько 2 тисяч чоловік та 26 одиниць техніки, у тому числі від МНС – 61 рятувальник та 4 одиниці техніки. Однак жодних слідів школяра досі не виявили. Загальна площа території, де тривають пошукові роботи становить понад 4 тисячі гектарів. В ході розшуку до рятувальників надходять поодинокі повідомлення про можливі місця перебування хлопчика, проте жодне з них, на жаль, не підтвердилося.

    ВідповістиВидалити
  2. Доброї звістки не поступило і сьогодні на вечір 14-го жовтня

    ВідповістиВидалити
  3. МНС повідомило, що пошуки хлопчика не припиняються

    ВідповістиВидалити
  4. Ясновидці, до послуг яких вдалися, запевняють, що дитина жива, сидить десь у лісі біля болота під березами й чекає на допомогу. — Пошуки триватимуть до тих пір, поки ми знайдемо дитину, — заявив начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко.

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...