вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Більшість рятувальників схиляються до думки, що 10-річного хлопчика вже немає в живих

Ясновидці, до послуг яких вдалися, запевняють, що дитина жива, сидить десь у лісі біля болота під березами й чекає на допомогу. — Пошуки триватимуть до тих пір, поки ми знайдемо дитину, — заявив начальник УМВС України в Рівненській області Василь Лазутко.

На Рівненщині й досі не знайшли зниклого у лісі 10-річного хлопчика

На Рівненщині й досі не знайшли зниклого у лісі 10-річного хлопчика Ще 10 жовтня дитина разом з батьками пішла у ліс по гриби і зникла. За ці дні на пошуки 10-річного Володимира було задіяно майже 2 тисячі людей, 26 одиниць техніки, кінологи з пошуковими собаками, працівники держлісгоспу, місцеве населення, а також легкомоторний літак, що може здійснювати повітряне патрулювання на низькій висоті та гелікоптер.



Втім жодного сліду чи хоча б речей дитини знайти не змогли.
Вже відпрацьовано майже 10 гектарів лісу. Пошукові роботи тривають повний світловий день. Постійно допомагає і місцеве населення.
Хоча з моменту зникнення дитини пройшло вже 5 днів, і більшість рятувальників схиляються до думки, що 10-річного хлопчика вже немає в живих, правоохоронці пошуки не припинятимуть.

1 коментар:

  1. Долею 10-річного школяра, що заблукав у лісі, перейнялася чи не уся Рівненщина. У храмах люди замовляють молебні, свою допомогу запропонували і ясновидці.
    "Поступали непоодинокі повідомлення від ворожок, екстрасенсів, про можливе перебування хлопчика в тому чи іншому місті. Проте, на жаль, жодне з них не підтвердилося", - розповів помічник начальника ТУ МНС у Рівненській області Віктор Козак.
    Втім, у найгірше люди не хочуть вірити. Хоча в лісах є багато боліт, а також водяться хижі звірі.
    "Ні рештків людини, ні одягу, ні відеречка, ні ножа. Тобто все говорить про те, що Вова Швайко живий", - пояснює сільський голова с.Сварицевичі Павло Крупко.
    Рятувальники вважають, що шукати дитину в лісі вже немає сенсу – швидше за все, хлопчик звідти пішов. Тепер батьки звертаються по допомогу до всіх українців, а офіційні особи надіслали прикмети малого до сусідньої Білорусі.
    За матеріалами ТСН

    ВідповістиВидалити

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...