четвер, 4 жовтня 2012 р.

МІЛІЦЕЙСЬКИЙ СПЕЦКЛАС ЗАПРАЦЮВАВ У САРНАХ


Міліцейський спецклас запрацював у 4-й сарненській школі

З нагоди його відкриття міліціонери показали школярам як відбувається затримання злочинця, розгорнули виставку зброї та техніки, пригостили їх кашею. У класі з поглибленим вивченням правознавства юридичні дисципліни опановуватиме 22 учні.


На уроки до них приходитимуть адвокати, прокурори та судді, занятя фізкультурою відбуватимуться на базі військової частини. Для того, щоб діти пройнялися духом правоохоронної діяльності, їм навіть видали справжню міліцейську форму. У міліції переконані, відкритя такого спецкласу, позитивно вплине на криміногенну ситуацію у Сарнах. 


Тетяна Василенко, директор Сарненської ЗОШ №4:  "Діти 9 класу – це діти групи ризику і хто знає як складеться їх доля, як буде організований їх відпочинок, але ми створюємо це для того – щоб вони в корисну справу вклали свою енергію, свої завзяття і щоб ближче познайомились з роботою правоохоронних структур"

Василь Лазутко, начальник УМВС України в Рівненській області:"Міліцейську кашу приготували для дітей, щоб вони пам’ятали, що міліціонер не тільки карає, а й буває другом інколи."

Людмила Усік.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...