суботу, 13 жовтня 2012 р.

ЗГОРІЛА КІМНАТА У "ВОДНОМУ" ГУРТОЖИТКУ


Рівне: під час пожежі в гуртожитку Національного університету водного господарства і природокористування бійцями МНС було врятовано 3 студентів, ще 27 евакуйовано.

13 жовтня о 1456 до оперативно - чергової служби ОКЦ ТУ МНС України у Рівненськійобласті надійшло повідомлення про пожежу в гуртожитку Національного університету водного господарства і природокористування по вул. Чорновола №6, що знаходиться в місті Рівне. До місця пожежі були направлені 2 відділення рятувальників, автодрабина та чергова зміна оперативно-кординаційного центру територіального управління МНС. По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горить одна із кімнат на третьому поверсі дев’ятиповерхової будівлі гуртожитку. Внаслідок пожежі сходові марші та вище розташовані поверхи були сильно задимлені. За вказівкою першого заступника  начальника ТУ МНС підполковника служби цивільного захисту Сергія Крука на гасіння пожежі було подано 2 водяних ствола а також організовано евакуацію мешканців гуртожитку. Внаслідок злагоджених та оперативних дій вогнеборців пожежу було швидко ліквідовано, вогонь не встиг поширитися за межі однієї кімнати. Під час гасіння ланками газодимозахисників було врятовано 3 осіб, ще 27 чоловік вдалося успішно евакуювати із задимленої зони.
Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку в житловій кімнаті третього поверху.
Орієнтоіваною причиною пожежі є порушення правил експлуатації електрообладнання, а саме одним із мешканців кімнати був залишений без нагляду увімкнений обігрівач. На разі остаточну причину пожежі та розмір збитків від неї встановлюють фахівці Держтехногенбезпеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...