середа, 24 жовтня 2012 р.

Дизель-потяг "Сарни – Здолбунів" відмінили через ремонт колії



Доїхати дизелем із Сарн до Здолбунова тимчасово можна лише рано-вранці та ввечері. Рейс №6343/6344 "Сарни-Здолбунів", який відправлявся з Сарн о 07.46, наразі доїжджатиме дише до станції Любомирськ. Причина – капітальний ремонт колії, який проводиться на цій ділянці залізничного сполучення Решуцьк-Любомирськ.
  
До редакції "ГАЗЕТИ" звернувся читач, житель Сарненського району, з проханням пояснити, чому відмінено рейс сарненського дизель-потяга, яким він їздив з Костополя до Рівного.

- На станції повідомили, що ремонтують колію, тому дизеля немає, - сказав житель Сарненщини Ілларіон Боровик. – Довелося добиратися маршруткою.

За роз’ясненням ми звернулися до Рівненської дирекції залізничних перевезень, які, в свою чергу, переадресували нас до відокремленого підрозділу "Рівненська дистанція колії" Державного територіально-галузевого об’єднання "Львівська залізниця".

- Проводиться плановий ремонт, - повідомив начальник відокремленого підрозділу "Рівненська дистанція колії" Державного територіально-галузевого об’єднання "Львівська залізниця" Сергій Дощук. – Інформацію про його проведення було розміщено на станціях слідування даного дизель-потяга.

Згідно із інформаційним повідомленням, що розміщене на вікнах приміських кас Рівненського залізничного вокзалу, потяг №6343/6344 "Сарни-Здолбунів", що відправлявся з Сарн о 07.46 та прибував до Рівного о 10.05, з 24-го по 26-те та з 29-го по 31-ше жовтня доїжджатиме лише до станції Любомирськ. У зворотному напрямку дизель-потяг відправиться о 13.25 й прослідує до Удрицька (за розкладом потяга №6333/6334 "Здолбунів-Удрицьк").

За попередньою інформацією, ремонтні роботи на перегоні Решуцьк-Любомирськ мають бути завершені до кінця жовтня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...