неділю, 10 квітня 2011 р.

На Сарни їдуть по старому


Не поспішають змінювати Рівненське об’єднання автобусних станцій на новозбудовану автостанцію “Чайка” перевізники, що обслуговують маршрути Сарненського напрямку.

Адже з адміністрацією автовокзалу вони працюють за старим законодавством, яке не зобов’язує “проводити” квитки через каси.
Перевізників не задовольняє схема розрахунку, запропонована АС “Чайка”, яка працюватиме за оновленим законодавством. Як пояснила економіст АC “Чайка”, автостанція упродовж п’яти днів повинна повернути перевізнику, за мінусом своїх послуг, вартість проданих квитків. Тут постає питання, що перевізники щоденно заправляються, мають поточні витрати, тому не матимуть коштів в обороті.
Самі перевізники вже підрахували збитки від переходу на “Чайку”. Так, маршрут Тучинського напрямку щомісяця втрачає мінімум три тисячі гривень доходів. Адже зменшується кілометраж рейсу, відповідно і вартість проїзду. Втім, якими б переконливими заяви перевізників не були, міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що незалежно від того, чи знайдуть вони компроміс із “Чайкою”, жодному підприємцю мер не підпише маршрут по місту. Для цього передбачили зміну маршрутів міських, щоб люди не відчували дискомфорту.
Тим часом, міське управління транспорту і зв’язку пообіцяло безкоштовно переоформити паспорти маршрутів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...