пʼятницю, 18 березня 2011 р.

Перевізники не поспішають перебиратися на нову автостанцію у Рівному [+ВІДЕО]


Перевізники, що обслуговують маршрути Сарненського напрямку, не поспішають змінювати старий автовокзал на новеньку "Чайку". Відкрита вже декілька разів на словах автостанція "Чайка" і досі пуста. Вона готова приймати перевізників, а от ті не поспішають до неї. Чому, вже сьогодні вони розповіли міському голові Рівного та керівництву профільних управлінь.

Автостанцію Чайка збудували за три місяці. І вже майже півроку вона проходить випробування оформленням документації. ДО початку її роботи залишились лічені дні. Чиновники вже підрахували кількість марштуток, які станція готова приймати.

Втім, перевізники, що обслуговують маршрути Сарненськго напрямку, до ближчої перспективи переїзду на нову станцію ставляться насторожено. Адже тепер доведеться працювати за оновленим законодавством, про це говорить і економіст нового автовокзалу.



Зміни на інших станціях — то справа часу, кажуть чиновники. Але щоб привабити до себе перевізників, керівництво Автостанції "Чайка" готове на поступки.

Чи виграють від змін у русі маршруток перевізники та й пасажири — невідомо. Але сільські маршрутки міський голова обіцяє викорінити з Рівного взагалі.

А перевізникам, які переходять на нову "Чайку", пообіцяли всіляке сприяння в оформленні документів та формуванні тарифів на перевезення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...