пʼятницю, 4 березня 2011 р.

В катеринівці новий "Кум"


На Рівненщині у двох колоніях нові начальники

Начальником Катеринівської виправної колонії (№46) став підполковник внутрішньої служби Павло Гомоль, а начальником Полицької виправної колонії (№76) - підполковник внутрішньої служби Володимир Каламбет.
У зв’язку з виходом на заслужений відпочинок керівників установ виконання покарань Свирида Ігоря Павловича та Рака Володимира Васильовича, наказом Голови Державної пенітенціарної служби України призначено на посаду начальника Катеринівської виправної колонії (№46) підполковника внутрішньої служби Павла Гомоля та посаду начальника Полицької виправної колонії (№76) - підполковника внутрішньої служби Володимира Каламбета.

Нових керівників представив 28 лютого персоналу установ та головам Сарненської і Володимирецької районних державних адміністрацій начальник управління Держдепартаменту в Рівненській області полковник внутрішньої служби Олександр Адамець.

За участю голів районних державних адміністрацій Анатолія Остапчука та Володимира Ткачука обговорено питання щодо підтримання належного правопорядку, надійної ізоляції, нагляду за засудженими, поліпшення показників виробничої діяльності підприємства установи і шляхи співпраці з місцевими органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомила старший інспектор (взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю) управління в Рівненській області лейтенант внутрішньої служби Тетяна Мазяр

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...