неділю, 10 березня 2013 р.

Весною засипає снігом

Незважаючи на календарну весну, рятувальники Рівненщини продовжують визволяти зі снігових заметів автотранспортні засоби. Якби не їхня допомога, чимало людей відзначало б жіноче свято в снігу.

За даними прес-служби головного управління ДСНС України в Рівненській області, 8 березня о 16:50 за номером 101 почали надходити повідомлення, що необхідна допомога водіям автотранспортних засобів, які внаслідок сильних поривів вітру та снігових переметів потрапили у снігові затори неподалік села Мости та селища міського типу Мізоч Здолбунівського району.
На місце події відразу було направлено пожежно-рятувальний автомобіль місцевої пожежної команди смт Мізоч та один автогрейдер Здолбунівськокого райавтодору. Рятувальниками Державної служби з надзвичайних ситуацій зі снігової пастки було вивільнено 7 легкових автомобілів та 1 маршрутний мікроавтобус «Рівне-Залісся», в яких знаходилося 39 людей, з них 6 дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...