неділю, 11 вересня 2016 р.

САВЧИНА О.М, - ДИРЕКТОРА ВОЛОВЕЦЬКОГО "ВОДОКАНАЛСЕРВІСУ" НАГОРОДЖЕНО ВІДЗНАКОЮ ПРЕЗИДЕНТА

23 серпня на головній площі селища Воловець, що на Закарпатті, відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення 25-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Розпочався захід з танцювального флешмобу у виконанні вихованців Центру позашкільної освіти.
Після чого під звуки маршу на сцену урочисто винесений Державний Прапор України.
З словами привітання до присутніх звернулися заступник голови обласної державної адміністрації Мікулін В. П., голова районної державної адміністрації Рогова В. Є., голова районної ради Лопіт І.І. та Воловецький селищний голова Попелич М. А. Вони побажали всім миру, спокою та злагоди, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання Незалежної України та її народу.
Після приємних слів керівники району перейшли до не менш приємної справи – нагородження державною нагородою- відзнакою Президента наших земляків за значні особисті заслуги у становленні Незалежної України, утвердженні її суверенітету, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, активну громадську діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.
Відзнакою Президента України та ювілейною медаллю “25 років незалежності України” нагороджено:

  • Савчина Олексія Макаровича – директора КП ВС “Водоканалсервіс”; уродженця села Немовичі, що на Сарненщині Рівненської області

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...