пʼятницю, 9 травня 2014 р.

ЧОМУ СТРІЛЯЛИ В ОЛЕКСІЇВЦІ

На Рівненщині під час перестрілки поранено 5 осіб - ЗМІ
КИЇВ. 9 травня. УНН. Сьогодні під час перестрілки у Сарненському районі на Рівненщині постраждало десятки людей, п'ятеро з них мають серйозні поранення. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, також інформацію підтверджують у МВС, передає УНН.
"Сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що відсьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Один з них, представився народним депутатом Володимиром Продивусом. На місці стірялини були знайдені його візитів и.
Між селянами та озброєними чоловіками почалась сутичка. Наразі 5 осіб поранено, 2-х з них мають різані рани, 3 - вогнепальні", - йдеться у повдіомленні.
За інформацією ЗМІ, десятьох бойовиків вдалось затримати, інші - втекли. Згідно знайдених документів, усі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени. Наразі селяни обурюються як так сталось, що даішники та правоохоронці пропустили в область таку кількість озброєнних людей у той час, коли самих селян по кілька разів на день зупиняють та ретельно перевіряють на блокпостах.
"Наразі мешканці району взяли у кільце райвідділ міліції, де проходять допити бойовиків і вимагають чесного покарання. Інакше, обіцяють штурм самих правоохоронців", - зазначили у прес-службі.
Джерело: УНН

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...