неділю, 17 лютого 2013 р.

Сарненські "самураї"


Я ніколи не сумнівався, що у наших правоохоронних органах працюють справжні професіонали, так сказати сучасні «Шерлоки» своєї справи. Інших слів навіть не підбереш, адже тільки дедуктивний метод та вроджена спостережливість може допомогти розплутати таку складну справу:
Від 29-річної Юлії, жительки села Немовичі Сарненського району надійшло повідомлення про те, що 07 січня близько 20.00 години пострілом в живіт із мисливської рушниці покінчив життя самогубством її чоловік 29-річний Павло.

Невже мене одного вражає абсурдність даної інформації ? Яке «в дідька» самогубство пострілом рушниці у живіт ?
Уявіть собі ситуацію коли людина (з метою покінчити з життям) цілить з рушниці собі в живіт... ЧОРТ, ЯК ТАКЕ МОЖЛИВО ? Чому не в підборіддя ? Де гарантія шо пальнувши не будеш мучитись ще рік?.. Для мене це нелогічно... Але це можливо через те, що не закінчував я ніякої школи міліції, мабуть саме там дають базу знань яка дозволяє логічно дивитись на дану ситуацію))
Є ще один «Самурай» і слава Богу цей лишився живий:
08 січня у важкому стані в хірургічне відділення Сарненської центральної районної лікарні був госпіталізований 24-річний житель села Рудня-Карпилівська, Сарненського району. З діагнозом: ножове поранення передньої черевної стінки. Поранення наніс собі сам у власному господарстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...