неділю, 17 лютого 2013 р.

В колонію наркота не потрапила


Матір приїхала до Катеринівської виправної колонії №46 для того щоби передати сину, який відбуває покарання в даній установі, передачу з речами першої необхідності. 


Повідомляє старший інспектор по взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю управління ДПтС України в Рівненській області Віта Чуб’юк.

Окрім станків для бриття та косметичного мила жінка привезла у брикеті господарського мила наркотичну речовину, яку було виявлено під час догляду передачі оперативними працівниками установи.

Про дану подію було повідомлено співробітників Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області, а виявлений та вилучений поліетиленовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору було направлено на експертизу. Згідно із висновком спеціаліста НДЕКЦ УМВС України в Рівненській області представлена на дослідження речовина є наркотичним засобом - канабіс масою 2.705 г.

Дану подію внесено до ЄРДР Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області.
За матеріалами 4vlada.com

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...