середу, 21 грудня 2011 р.

Злодійка Нонна з Білорусі

У чергову частину Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області продовжували надходити повідомлення про зникнення гаманців із жіночих сумочок на речовому ринку на вулиці Ярослава Мудрого. Минулої суботи таких повідомлень зареєстрували п’ять.

Хтозна, скільки це тривало б, якби не прикрий випадок з місцевою дівчиною Ларисою, що йшла за покупками на ринок.
Проходячи від однієї палатки до іншої, вона раптом помітила, що її сумочка розстібнута і немає гаманця. Відразу зметикувавши, що це справа рук невідомої жінки, яка зовсім недавно крутилася біля неї, спробувала затримати підозрювану.
Вчасно нагодився і член громадського формування з охорони громадського порядку "Районна варта" Валерій Рощик. Спільними зусиллями жіночку доставили у райвідділ. Виявилось, що 38-річна Нонна приїхала сюди з Білорусі. При огляді особистих речей правоохоронці виявили та вилучили в неї три тисячі гривень (того ж дня на території ринку виявили три порожні гаманці). Під тиском неспростовних доказів жінка визнала свою вину у скоєному.
За фактами п’яти крадіжок слідчі порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає обмеження або позбавлення волі строком до п’яти років. Стосовно неї Сарненський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді застави.

Руслан АБРАМЧУК, Сарненський РВ УМВС України в Рівненській облас

Немає коментарів:

Дописати коментар

МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ

Збірка віршів "МИНУЛЕ НЕ ВЕРНУТИ" Автор Олексій Савчин ТЕЧУТЬ ЛІТА Течуть літа, мов  хвилі  У безвість неосяжну  Пристрасні, гіркі...